Epona ContactManager onderdeel van de Lexxyn Groep

Groot nieuws in de Nederlandse markt van aanbieder van juridische IT diensten en software - Epona gaat deel uit maken van de Lexxyn Groep. De samenwerking met dFlow op het gebied van DMS4Legal was misschien al een stille hint dat verdergaande samenwerking wel in het verschiet lag, maar ik had dit persoonlijk niet zien aankomen.

Persbericht volgt:

Epona Software Consultancy, de maker van de CRM applicatie Epona ContactManager, is een strategische samenwerking gestart met de Lexxyn Groep, een samenwerkingsverband waar eerder Clip Consultants, Devoon, dFlow, Helder Telecom, ICT Concept, Light, Scan Service Nederland, SSHNED en Trivium Software al synergie vonden. Epona sluit hiermee per direct aan bij de expertise van de ruim 150 in de juridische markt zeer ervaren medewerkers van Lexxyn.

“Epona werd in de afgelopen twee jaar geconfronteerd met een sterke groei in de vraag naar de juridische CRM toepassing Epona ContactManager en het SharePoint gebaseerde Document Management Systeem Epona DMSforLegal. De sterke groei ook buiten Nederland, zorgde dat onze eigen mensen steeds vaker ook in het buitenland aan projecten werkten, waardoor we in Nederland niet de service konden leveren die klanten van ons verwachten. Door een duurzame samenwerking aan te gaan met de Lexxyn Groep krijgt onze organisatie per direct meer capaciteit en kwaliteit in huis voor het leveren van hoogwaardige juridische IT oplossingen in binnen- én buitenland”, zegt de recentelijk benoemde directeur Marjan Hermkes-van Ham.

Ger Huveneers van de Lexxyn Groep voegt daaraan toe: “We zijn continue op zoek naar de beste software voor de meer dan 1.400 kantoren die met oplossingen van Lexxyn werken. Steeds vaker horen we in de markt dat er behoefte is aan CRM en Business Development software, die goed aansluit bij de manier waarop een advocatenkantoor werkt. Epona ContactManager is een CRM toepassing voor de Top 60 kantoren in Nederland. Wij willen het succes van dit pakket ontsluiten voor de middelgrote en kleinere kantoren. Ik ben zeer enthousiast over de nieuwe partner Epona, die we met onze participatie aan de Lexxyn Groep hebben kunnen toevoegen. Met name de ruime ervaring die de consultants hebben bij grote advocatenkantoren in combinatie met de sterke softwareproducten van het bedrijf zijn een waardevolle aanvulling voor Lexxyn."

Epona is een in Rotterdam, Frankfurt en New York gevestigd software en consultancy bedrijf. Epona bestaat sinds 1993 en heeft in de groep 59 medewerkers in dienst. In de advocatuur en bij afdelingen juridische en fiscale zaken staat Epona vooral bekend om de producten Epona ContactManager, Epona DMSforLegal en Epona Studieplanner. De combinatie van onze ervaring in de juridische sector van meer dan 15 jaar en onze up-to-date kennis van technologie, aangevuld met een persoonlijke benadering, maakt Epona een waardevolle partner om mee te werken. Bezoek voor meer informatie over Epona onze website www.epona.com.

De Lexxyn Groep bestaat uit bedrijven gespecialiseerd in ICT-dienstverlening voor de juridische markt: de advocatuur, het notariaat en de deurwaarderspraktijk. Zij leveren procesondersteunende ICT-diensten, zoals kantoorautomatisering, cloud computing, webdiensten, telecommunicatie en speciaal voor advocaten, notarissen en deurwaarders ontwikkelde enterprise software. De grote gebundelde ervaring van de deelnemers maakt de Lexxyn Groep tot een interessante partner van kleine, middelgrote én grote ondernemingen in de juridische sector. Bij Lexxyn vinden zij één aanspreekpunt voor alle benodigde ICT-diensten. Bezoek voor meer informatie over Lexxyn onze website www.lexxyn.nl.

  • Enjoyed this post? Please share it with others:
  • del.icio.us Favicon
  • Digg Favicon
  • Email Favicon
  • Facebook Favicon
  • Google Favicon
  • LinkedIn Favicon
  • Technorati Favicon
  • TwitThis Favicon
Bram Braakman • 13 July 2012
Archived under: Dutch, News

Comments

There are no comments on this entry.
Use the form below to submit your comment.Comment Form

Name:

Email:

Location:

URL:

Remember my personal information

Notify me of follow-up comments?

<< Back to main